Workshopen leds av Karin IndeAstrid Selling och Ragnar Berthling. Begränsat antal platser.

Plats: Digitalt / Zoom Webinar. Länk och anslutningsinformation skickas ut till anmälda cirka 24 timmar innan programpunktens start. 

25 mars, 10.00 – 11.30 

Pandemin har lamslagit livemusiken. Hur gör du som musiker och artist för att hålla skapandet vid liv under den största krisen musiklivet någonsin upplevt? Hur ser den ekonomiska strategin ut? Och hur ser planen ut för återstarten efter pandemin? Musikcentrum bjuder in musiker och artister till 1,5 timmar där vi fokuserar på verktyg, tips och råd inför omstarten av ett levande musikliv efter pandemin. 

Vi samlas först i helgrupp i Zoom för att värma upp med några inledande röster samt en genomgång av de teman som vi sedan fokuserar på i mindre grupper. Därefter delar vi upp oss i så kallade breakout rooms och delar kunskap och inspiration kring olika teman som tilexempel Kreativiteten, Pengarna, Den strategiska planen och Presentationen.  

I varje grupp finns en på temat kunnig samtalsledare. Varje deltagare kommer att medverka i minst två samtal. Allt avslutas med en sammanfattande samling i storgrupp. Kom och hitta inspiration för omstarten! 

Seminarierna under Folk- och Världmusikgalan arrangeras av Kulturens Bildningsverksamhet. Denna programpunkt är ett samarbete mellan Kulturens och Musikcentrum.

Anmälan

Sista anmälan 24 mars 12:00