1. Kulturens.se
  2. /
  3. Samarbeta med oss
hero

Samarbeta med oss

Vi hjälper kulturföreningar i Sverige att utvecklas. Tillsammans med våra samverkansföreningar genomför vi folkbildningsverksamhet och skapar ett rikt kulturliv med möten mellan människor och olika kulturformer.

 

22soundtrap-4DAH0YhV3Qg-unsplash

Är du intresserad av att starta en studiecirkel tillsammans med Kulturens?

Om du har ett intresse inom ett kulturområde som du gärna vill utveckla i grupp kan vi hjälpa dig att starta en studiecirkel.  Det kan handla om alltifrån akvarellmålning till musikskapande, kreativt skrivande eller filmhistoria.

En studiecirkel kan bedrivas genom fysiska möten, en kombination av fysiska möten och möten på distans eller helt på distans via till exempel Zoom. Det är deltagarnas egna intressen och önskemål som styr utvecklingen av cirkelns innehåll.

För mer information eller för att bolla idéer kontakta någon av våra verksamhetsutvecklare.

Läs mer om vad en studiecirkel är här

 

Ansök om att bli samarbetsförening

I Kulturens Bildningsverksamhet tror vi på föreningars demokratifrämjande funktion och vill därför bidra till att de får förutsättningar att utvecklas både organisatoriskt och verksamhetsmässigt.

De föreningar som vill samarbeta med oss behöver ställa sig bakom våra kvalitetspelare, som förtydligar våra värderingar och vår syn på lärande. För att kunna samarbeta med oss måste föreningen ha ett organisationsnummer samt eget bankgiro/plusgiro eller föreningskonto. Till ansökan ska föreningens stadgar och senaste verksamhetsberättelse bifogas.

Ansök genom att fylla i formuläret via den gula knappen nedan. För frågor om din ansökan kontakta info@kulturens.se.

Ansök här

 

smaverkamedoss
squiggle-bg-element
markus-spiske-3Wq2HI5mTaI-unsplash

För föreningar

Här kan du läsa mer om vad ett samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet innebär, samt hitta information om föranmälningar av verksamhet och ansökningar för projektmedel med mera.

Läs mer

teacher

För ledare

Här finner du som är ledare inom Kulturens Bildningsverksamhet information om vår ledarutbildning, kulturens försäkring, digital rapportering med mera.

Läs mer