Medverkande: Annika Hammer, skribent och sångerska, Susanne Rosenberg, sångerska och professor i sång, Ingrid Åkesson, musiketnolog och sångforskare, Johanna Bölja Hertzberg, sångerska och pedagog, och Carl-Erik Carlsson, sångare.  

Moderator: Patrik Lindgren, Chefredaktör för tidningen Lira.

Plats: Digitalt / Zoom Webinar. Länk och anslutningsinformation skickas ut till anmälda cirka 24 timmar innan programpunktens start.

26 mars klockan 12.00 – 12.45 

Håller den vokala och den instrumentala folkmusiken på att glida isär? Var är de sjungande männen? Och hur lyfter vi sången i framtiden? Med utgångspunkt i Annika Hammers undersökande reportage i Liras vinternummer 2020 diskuteras dessa frågor i en panel bestående av Annika Hammer, skribent och sångerska, Susanne Rosenberg, sångerska och professor i sång, Ingrid Åkesson, musiketnolog och sångforskare, Johanna Bölja Hertzberg, sångerska och pedagog, och Carl-Erik Carlsson, sångare. Moderator: Patrik Lindgren, Lira.  

Seminarierna under Folk- och Världmusikgalan arrangeras av Kulturens Bildningsverksamhet. Denna programpunkt är ett samarbete mellan Kulturens och Tidningen Lira.

Anmälan

Sista anmälan 25 mars – 12:00.