WAV-three-devices-1024×560

We are Voice - musikapp för körer hos Kulturens

We Are Voice är en musiktjänst för att öva stämsång. Ta del av tusentals körarrangemang i alla genrer, med noter och text synkade med separata stämfiler. Du kan också samla hela körens repertoar genom att ladda upp egna arrangemang och dela med gruppen.

Tjänsten finns tillgänglig i datorn och som en app i din mobil eller surfplatta.

Med We Are Voice blir repetitionerna både roligare och mer effektiva.

Läs mer på wearevoice.se.

Samarbetsföreningar till Kulturens som vill använda We Are Voice får möjlighet att skapa medlemskap till ett rabatterat pris. Kontakta Kulturens Genreutvecklare för körsång Gabriel Sjöwall för att få mer information om medlemskapet och för att erhålla er kod (mejla gabriel.sjowall@kulturens.se).

Kom igång

  • Gå in på wearevoice.se och skapa ett konto/logga in.
  • Skapa en grupp och bjud in körens medlemmar.
  • Klicka på Abonnemang för att köpa ert gruppaket och ange koden som du har fått från Kulturens Genreutvecklare för körsång (koden ger er 30% rabatt på priset för ert gruppaket).
  • Kvittot hittar ni i er grupp under Betalning (logga in på wearevoice.se). Abonnemanget går att redovisa som kostnadsunderlag för er körs genomförda verksamhet i studiecirkel eller annan folkbildningsverksamhet i samarbete med Kulturens. Kostnader redovisas i samband med att verksamheten slutsignerats i Kulturens e-tjänst och godkänts. Läs mer om hur redovisning av kostnadsunderlag går till på https://www.kulturens.se/kulturens-infor-ny-rutin-vid-utbetalning-av-kostnadsersattning/

Har du frågor om tjänsten We Are Voice, läs mer på wearevoice.se eller  maila till kontakt@wearevoice.se.

markus-spiske-3Wq2HI5mTaI-unsplash

För föreningar

Här kan du läsa mer om vad ett samarbete med Kulturens innebär, samt hitta information om föranmälningar av verksamhet och ansökningar för projektmedel med mera.

Läs mer

teacher

För ledare

Här finner du som är ledare inom Kulturens information om vår ledarutbildning, kulturens försäkring, digital rapportering med mera.

Läs mer

coal

 

 

We Are Voice är framtidens musiktjänst där du hittar material i form av inspelade ljudfiler, noter och film för körsång och solosång i alla dess variationer”