Evelyn_Lulea_fix_1
evelyn_logo_nopay_vit

Vi hjälper
musikskapare
framåt

Evelyn hjälper låtskrivare, artister, band, producenter och andra kreatörer inom musikområdet att utvecklas och nå sin egen definition av framgång. Vi arbetar utifrån ett tydligt jämställdhetsperspektiv.

Vill du delta? Kontakta oss i din ort

coachning-1

En Evelyn-coach finns som stöd för er som akt längs hela vägen. Vi hjälper att processleda, planera eller utforma tydliga mätbara mål. Den relationen är det vi sedan bygger resten av vårt erbjudande omkring.

Våra lokaler är en plats där du som akt skall känna dig trygg och välkommen precis som du är. Här är ditt skapande i fokus. Här kan du producera, repa, ta möten eller svara på mejl ifred. I våra lokaler kan du också träffa oss som jobbar och alla andra Evelyn-akter!

utbildning-1

Ökad kunskap kan ibland underlätta vägen mot dit du vill. Vi håller egna utbildningar, små och stora, men vi tänker också lite bredare kring hur vi lär oss av varandra.

natverk-1

Det händer alltid spännande grejer när vi bjuder in andra i vårt skapande! Behöver du hjälp med något, eller bara ett nytt perspektiv? Evelyn arbetar aktivt med att stärka relationerna mellan akterna och att möjliggöra för fler kontaktytor där nätverk byggs.

“Evelyn har varit ett jättefint stöd i min process att utveckla mitt musikerskap. Jag har fått tillgång till studiolokal och tid att experimentera i mitt skapande. Det resulterade i EP-n Vågen som jag släppte i mars 2022."

– Amanda, Evelyn Malmö

“De resurser som finns hos Evelyn har gett mig många nya möjligheter att samarbeta med andra kreatörer. Jag har även kunnat fokusera bättre på mina egna projekt och känt mig kreativ utan begränsningar."

– Peter Källman, Evelyn Uppsala

“Som ny independent artist har man inte tillgång till samma resurser som man hade haft om man var signad, så det är extremt värdefullt att kunna ha tillgång till det Evelyn erbjuder.”

– Juli Capelius, Evelyn Stockholm

För mig har Evelyn varit en fristad där jag kan bara sitta och skriva musik eller om jag bara vill spåna idéer, det har även varit en viktig plats för rep och inspelning av demos som sedan blev till min senaste skiva.

– Lisa Wanloo, Evelyn Göteborg

Här finns vi

Just nu finns vi med personal och lokal på elva orter i landet.

Nyhetsbrev

Följ vårt nyhetsbrev! Här får du reda på goda exempel från vår verksamhet samt omvärldsbevakning och tips!Har du en fråga?

Vill du veta mer om vårt erbjudande? Har du en rolig idé eller är en organisation som vill samarbeta med oss? Mejla evelyn@kulturens.se

Sociala medier

I dessa kanaler är det fokus på våra akter vi samarbetar med och tips som är relaterade till dem. Det kan vara intervjuer med musikskapare om kreativa processer, låtskrivande, turnédagbok, med mera!

evelyn genrebild 1
evelyn genrebild 1

Evelyns Instagram

evelyn genrebild 4

Evelyns Facebook

evelyn genrebild 1

Evelyn Norrs Instagram

evelyn genrebild 7

Evelyn Luleås Facebook

Pilotprojekt 2023

Just nu testar vi på nya spännande konstuttryck inom Evelyn-verksamheten. Här kan du läsa kortfattat om de pilotprojekt vi jobbar med just nu!

squiggle-bg-element

Besöksadresser

bg-pattern-pink

Vår e-tjänst

Kulturens använder digital föranmälan av cirklar, annan folkbildning samt kulturprogram.

Till e-tjänsten