Folk & Världsmusikgalan är äntligen tillbaka i fysisk form

Folk & Världsmusikgalan kommer efter ett antal år i digitalt format äntligen att vara i fysisk form. Denna gång är platsen Skellefteå och Sara kulturhus, ett av Europas nyaste kulturhus och en av världens fem högsta träbyggnader.

Den 14 – 15 april 2023 träffas vi för att lyssna på spännande intervjuer, seminarier och panelsamtal samt delta i workshops. Folk & Världsmusikgalan

kommer att bjuda på ett myller av glada musiker och dansare samt utdelning av sju fantastiska priser för insatser av artister, arrangörer, producenter och andra kulturhjältar under de senaste två åren.

Vara med och skapa ett intressant program

Nu finns möjlighet att skicka in förslag på hur ni vill vara

med och skapa ett intressant program till Folk & Världsmusikgalan 2023.

Det går bra att skicka önskemål och konkreta förslag på programpunkter. Programmet fastställs av KULTURENS och Folk & Världsmusikgalans programråd.

Låt fantasin flöda – dela med er av saker ni vill berätta, visa eller diskutera.

Senast tisdag 15 november vill vi ha era förslag. Skicka dem till seminarieansvarig på Kulturens Hans-Ove Forssell via mejl hans-ove.forssell@kulturens.se

Vid konkreta förslag bifoga tydlig beskrivning av upplägget, tekniska behov samt telefon och
e-post till kontaktperson. Beslut om vilka seminarier och workshops som kommer att kunna genomföras lämnas senast den 1 december 2022.

 

Förslag till pristagare

Förslag till pristagare i galans förslagslåda kan lämnas fram till den 4 november.

FRÅGOR?
Ring eller mejla gärna Hans-Ove:
Telefon: 070-6254006