1. Kulturens.se
  2. /
  3. We Are Voice
soundtrap-d0sXdsCnhF8-unsplash

We Are Voice

Öva stämsång med hjälp av våra tusentals arrangemang eller ladda upp egna

We Are Voice – ett digitalt verktyg för att öva stämsång

 We Are Voice är en musiktjänst för att öva stämsång. Ta del av tusentals körarrangemang i alla genrer, med noter och text synkade med separata stämfiler. Du kan också samla hela körens repertoar genom att ladda upp egna arrangemang och dela med gruppen.

Tjänsten finns tillgänglig i datorn och som en app i din mobil eller surfplatta. Med We Are Voice blir repetitionerna både roligare och mer effektiva.
Läs mer.

 

three-devices

Medlemskap till rabatterat pris

Samarbetsföreningar till Kulturens som vill använda We Are Voice får möjlighet att skapa medlemskap till ett rabatterat pris. Kontakta Kulturens Genreutvecklare för körsång Gabriel Sjöwall för att få mer information om medlemskapet och för att erhålla er kod mejla gabriel.sjowall@kulturens.se.

Kom igång

  • Gå in på wearevoice.se och skapa ett konto/logga in.
  • Skapa en grupp och bjud in körens medlemmar.
  • Klicka på Abonnemang för att köpa ert gruppaket och ange koden som du har fått från Kulturens Genreutvecklare för körsång (koden ger er 30% rabatt på priset för ert gruppaket).
  • Kvittot hittar ni i er grupp under Betalning (logga in på wearevoice.se). Abonnemanget går att redovisa som kostnadsunderlag för er körs genomförda verksamhet i studiecirkel eller annan folkbildningsverksamhet i samarbete med Kulturens. Kostnader redovisas i samband med att verksamheten slutsignerats i Kulturens e-tjänst och godkänts.

Läs mer om hur redovisning av kostnadsunderlag går till på här:REDOVISNING AV KOSTNADSUNDERLAG 

Har du frågor om tjänsten We Are Voice, läs mer på wearevoice.se eller maila till kontakt@wearevoice.se.